Γιατί να μας επιλέξετε:

Η επιλογή της Quality Expert για την κατασκευή της reception σας είναι μια επένδυση με άρτια τεχνογνωσία, ευελιξία και αξιόπιστη υποστήριξη.

Η reception είτε είναι σε ξενοδοχείο είτε σε μία εταιρεία είναι ο χώρος όπου οι πελάτες σας σχηματίζουν την πρώτη τους εντύπωση για τον χώρο σας, γι’ αυτό θέλετε να είναι καλά σχεδιασμένος ο χώρος, με ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την δεξιότητα να δημιουργήσει κατασκευές που συνδυάζουν εμφάνιση και λειτουργικότητα, προσαρμόζουμε την κατασκευή μας για τις ανάγκες και τις προδιαγραφές της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, οι κατασκευές μας είναι γνωστές για την ανθεκτικότητά τους, καθώς χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το Corian, karrock, straton κα, που αντέχουν στον χρόνο και στην καθημερινή χρήση. Αυτό σημαίνει ότι το reception σας θα συνεχίσει να λειτουργεί και να φαίνεται μοντέρνα και όμορφη για πολλά χρόνια.

Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και γι’ αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις. Κατανοούμε τις απαιτήσεις του χώρου σας και εργαζόμαστε στενά με εσάς για να δημιουργήσουμε μια reception που αντικατοπτρίζει την εικόνα και τις αξίες της επιχείρησής σας.

Προσφέρουμε μια ποικιλία σχεδίων και υλικών, από μοντέρνα και κομψά μέχρι πιο παραδοσιακά και πολυτελή, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι ένα χώρος reception που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός θετικού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της εγκατάστασης, καθώς και της μετα-πωλητικής υποστήριξης εφόσον χρειαστεί.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο της reception στον χώρο και τις ανάγκες μου;

Ναι, σίγουρα. Οι ειδικοί μας εργάζονται στενά με εσάς για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις παραμέτρους του χώρου σας, για να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη λύση που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα έπιπλα μπάνιου σε ιδιαίτερα σχήματα ή μεγέθη;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την κατασκευή και την εγκατάσταση της reception;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή επίπλων μπάνιου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σχέδιο, το μέγεθος και το υλικό. Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι ολοκληρώνουμε τη διαδικασία σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εργασίας μας.

Τι φροντίδα χρειάζεται ένας πάγκος από ομογενείς υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης