Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Οι παρακάτω ενότητες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες μας. Οι ομογενείς επιφάνειες μπορούν να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε υλικό. Η Quality Expert μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε σκεφτείτε. Απλά καλέστε μας και συζητήστε την ιδέα σας με έναν πωλητή μας.

Πάγκοι Κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας από την Quality Expert συνδυάζουν την ανθεκτικότητα, την κομψότητα και την λειτουργικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και υλικών για να ταιριάξετε τέλεια στην κουζίνα σας.
Περισσότερα εδώ

Κουζίνες εστιατορίου

Η Quality Expert προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για πάγκους κουζίνας εστιατορίου, συνδυάζοντας την αντοχή, την αισθητική και την υγιεινή. Με έναν ευρύ φάσμα χρωμάτων και υλικών, θα εντυπωσιάσουν τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες σας.
Περισσότερα εδώ

Μπάνιο

Τα έπιπλα μπάνιου της Quality Expert προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στο στιλ και την λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Με μια πληθώρα χρωματικών επιλογών και υλικών, τα μπάνια σας θα μεταμορφωθούν σε χώρους πολυτέλειας.
Περισσότερα εδώ

Reception

Οι πάγκοι σε reception εταιρειών ή ξενοδοχείων αντανακλούν την επαγγελματικότητα και την κομψότητα της επιχείρησής σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε συνδυάζουν αντοχή και εξαιρετική αισθητική, εξασφαλίζοντας ότι η πρώτη εντύπωση των πελατών σας θα είναι αξέχαστη.
Περισσότερα εδώ

Ξενοδοχεία

Η Quality Expert δημιουργεί εντυπωσιακούς χώρους για ξενοδοχεία, εξασφαλίζοντας ποιοτικά και αισθητικά υποδειγματικά αποτελέσματα. Από πάγκους ρεσεψιόν μέχρι έπιπλα μπάνιου.
Περισσότερα εδώ

Μουσεία

Δημιουργούμε χώρους που αναδεικνύουν την τέχνη και την ιστορία, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο. Οι λύσεις μας είναι κατασκευασμένες για να ενισχύουν την αισθητική και την εκπαιδευτική αξία των εκθεμάτων, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.
Περισσότερα εδώ

Ειδικές κατασκευές σε πλοία

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εξατομικευμένων bar για πλοία. Τα υλικά μας αντέχουν στη θαλασσινή ατμόσφαιρα και στο αλάτι της θάλασσας, είναι ιδανικά για την εσωτερική και εξωτερική χρήση, διατηρώντας την εμφάνισή τους και την λειτουργικότητά τους.
Περισσότερα εδώ

Λοιπές κατασκευές

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή εξατομικευμένων λύσεων για διάφορους τύπους εγκαταστάσεων, ανεξάρτητα από τη σύνθετη φύση ή το μέγεθός τους. Τα ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά μας είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών περιβαλλοντικών προκλήσεων, διατηρώντας την αισθητική τους και την αντοχή τους, είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους.
Περισσότερα εδώ