Το πάθος μας είναι η αισθητική και το τέλειο αποτέλεσμα!

Λίγα λόγια για εμάς

Η Quality Expert, με έδρα στην Αττική, είναι μια εταιρεία που αναγνωρίζεται για την εμπειρία της και την εξειδίκευσή της στην επεξεργασία και εγκατάσταση προηγμένων υλικών όπως το Corian, Kerrock, Staron, Franke & Hanex και άλλα αντίστοιχα. Με περισσότερα από δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο όνομα, επενδύοντας στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Αρχικά, το επίκεντρο της εταιρείας μας ήταν οι μεγάλες επιχειρήσεις εστίασης, όμως τώρα έχουμε επεκταθεί και αναλαμβάνουμε εργασίες από ιδιώτες, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Με τον χρόνο, σχεδιάζουμε να επεκταθούμε περαιτέρω και να καλύψουμε τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας την αξία και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Κατανοούμε πλήρως την σημασία της συνεπείας και της αφοσίωσης σε κάθε εγχείρηση που αναλαμβάνουμε.

Στην Quality Expert, εργαζόμαστε με στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Είτε πρόκειται για μια πολύπλοκη εγκατάσταση σε επαγγελματικό χώρο είτε για μια προσωπική ανακαίνιση, εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε κάθε βήμα της διαδρομής. Από την αρχική σχεδίαση έως την τελική εγκατάσταση, η ομάδα μας είναι δίπλα σας, εξασφαλίζοντας την υλοποίηση των οραμάτων σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και εμπειρία.

Προσκαλούμε όλους όσους αναζητούν εξαιρετικά υλικά και ανώτερης ποιότητας εργασίες να γνωρίσουν την Quality Expert. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανακαλύψετε σε εμάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις ανάγκες σας.

Οι υπηρεσίες μας
Ποιοι είμαστε

Πληροφορίες για τα υλικά μας

Άριστη Ποιότητα

Τα υλικά Kerrock, Corian, Franke, Hanex και Staron αποτελούν κορυφαία επιλογή για την κατασκευή πάγκων και ειδικών κατασκευών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ανθεκτικότητά τους, η ευελιξία τους στο σχεδιασμό και η ευκολία στην φροντίδα τα καθιστούν ιδανικά για χρήση σε πολλές εφαρμογές, όπως πάγκοι κουζίνας, νεροχύτες, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, ντουζιέρες, reception σε ξενοδοχεία και πάγκοι εστίασης. Με μια ποικιλία από χρωματικούς συνδυασμούς, τα υλικά αυτά μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε αισθητική και στυλ διακόσμησης, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και επαγγελματισμού στο χώρο σας.
Ποιοι είμαστε

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

2102468314

Έχετε ερωτήσεις;
Καλέστε μας τώρα!