Γιατί να μας επιλέξετε για την κατασκευή των χώρων σας σε πλοία;

Η ευρεία εμπειρία μας στο χειρισμό και επεξεργασία των υλικών μας προσφέρει την ικανότητα να κατασκευάζουμε οποιαδήποτε ομογενείς επιφάνεια χρειάζεστε, παρέχοντας παράλληλα λύσεις που είναι πρακτικές, αισθητικά ευχάριστες και εξαιρετικά ανθεκτικές.

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την εξειδίκευση για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη σχεδιασμού, υλοποίησης και να καλύψει τις ανάγκες σας. Η γνώση μας επιτρέπει να παράγουμε επιφάνειες που ανταποκρίνονται στην αισθητική που επιθυμείτε, χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα ή την ανθεκτικότητα.

Οι εξατομικευμένες λύσεις που παρέχουμε μπορούν να προσαρμοστούν στον συγκεκριμένο σχεδιασμό του χώρου σας, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των επιφανειών που κατασκευάζουμε. Αυτό σημαίνει ότι είτε επιθυμείτε έναν μοντέρνο, καθαρό χώρο, είτε έναν πιο παραδοσιακό και ζεστό χώρο, εμείς μπορούμε να φέρουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα και να διατηρήσουμε το ύφος που εσείς θα επιλέξετε να έχει.

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού για να συζητήσουμε οποιαδήποτε λύση χρειάζεστε.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο της reception στον χώρο και τις ανάγκες μου;

Ναι, σίγουρα. Οι ειδικοί μας εργάζονται στενά με εσάς για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις παραμέτρους του χώρου σας, για να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη λύση που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα έπιπλα μπάνιου σε ιδιαίτερα σχήματα ή μεγέθη;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την κατασκευή και την εγκατάσταση της reception;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή επίπλων μπάνιου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σχέδιο, το μέγεθος και το υλικό. Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι ολοκληρώνουμε τη διαδικασία σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εργασίας μας.

Τι φροντίδα χρειάζεται ένας πάγκος από ομογενείς υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης