Γιατί να μας επιλέξετε:

Κατανοούμε ότι το μπάνιο είναι ένας χώρος όπου η λειτουργικότητα συναντά την αισθητική, και αυτό αποτυπώνεται στα έπιπλα που επιλέγετε. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε μία μοντέρνα ή πιο παραδοσιακή αισθητική, οι ειδικοί μας μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν έπιπλα που ταιριάζουν απόλυτα στην υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, προκειμένου τα έπιπλα σας να αντέχουν στην καθημερινή χρήση, αλλά και στην υγρασία και την φθορά που είναι συνηθισμένες σε ένα μπάνιο. Τα έπιπλά μας είναι όχι μόνο ανθεκτικά, αλλά και προσεκτικά κατασκευασμένα, για να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που έχετε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο

2102468314

Φωτογραφίες από δικές μας δουλειές

Φόρμα ενδιαφέροντος

Στην περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι

Διαβάστε απαντήσεις στις πιο δημοφιλής ερωτήσεις σας

Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι είναι :

1/ Τα μέτρα των επιφανειών που θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό
2/ Ποια απόχρωση του υλικού θα επιλέξουμε
3/ Πόσες εσοχές οι κοψίματα χρειάζεται
4/ Τι στυλ νεροχύτες θα επιλέξετε

σε κάθε περίπτωση όμως με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας.

Μπορώ να διαλέξω το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των επίπλων μπάνιου μου;

Ναι, σίγουρα. Στην Quality Expert, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υλικών, όπως Corian, kerrock, staron και πολλά άλλα. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε το υλικό που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη επιλογή βάσει των αναγκών και των προτιμήσεων σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα έπιπλα μπάνιου σε ιδιαίτερα σχήματα ή μεγέθη;

Ναι, είμαστε εξειδικευμένοι στην προσαρμογή των προϊόντων μας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πάγκους σε διάφορα σχήματα και στυλ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πόσο χρόνο παίρνει η κατασκευή επίπλων μπάνιου;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή επίπλων μπάνιου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το σχέδιο, το μέγεθος και το υλικό. Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι ολοκληρώνουμε τη διαδικασία σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εργασίας μας.

Τι φροντίδα χρειάζεται ένας πάγκος από ομογενείς υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και εύκολα στον καθαρισμό. Παρέχουμε επίσης συμβουλές και καθοδηγήσεις για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του πάγκου σας, για να διατηρηθεί η αισθητική του και η λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια. Φυσικά στην περίπτωση που πάθει ζημιά ο πάγκος η επισκευή τους είναι απλή καθώς αντικαθιστούμε το κομμάτι που έπαθε την ζημιά άμεσα.

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που παρέχετε;

Διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των πάγκων μας. Παρέχουμε εγγύηση για την κατασκευή και την τοποθέτηση, δεσμευόμενοι ότι θα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ωστόσο ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξετε δίνονται και άλλες εγγυήσεις που θα σας ενημερώσουμε μαζί με την προσφορά που θα σας κάνουμε!

Αν δεν βρεις την απάντηση στο δικό σου ερώτημα, στείλε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα!

Αποστολή ερώτησης